Vidimo se na sajmu u Gudovcu!

Nakon tri godine duge pauze uzrokovane epidemijom korona virusa, Proljetni međunarodni bjelovarski sajam ponovno se vraća u Gudovac, a održat će se od 1. do 3. travnja 2022. godine. Samim povratkom sajma, vraćamo se i mi. Naš izložbeni prostor pronaći ćete, kao i u godinama prije pauze, na glavnom ulazu u halu broj 2.
Kako nam govore organizatori, na sajam će se moći ući bez covid potvrda i bez testiranja. Na otvorenom je preporuka gdje se stvore gužve da budu maske, određena distanca i dezinfekcija ruku. Vjerujemo da će i mjere za zatvorene prostore do tada biti ukinute.
I ovoga proljeća Bc Institut vas poziva da nas posjetite na našem štandu. Navratite do nas, podružite se s nama, popričajte s našim stručnjacima, pripremite se za proljetnu sjetvu. Bit će nam veliko zadovoljstvo ugostiti vas.
Kupce Bc sjemena na sajmu molimo da sačuvaju račune te da nam se jave na štandu kako bi dobili prigodan poklon. Ove godine obilježavamo obljetnicu od 125 poslovanja te smo za vas pripremili brojna iznenađenja.
Nećemo nikoga razočarati, dijeliti ćemo poklone i svim korisnicima Bc Agronaut aplikacije. Uglavnom, bit će ponešto za svakoga.
Vidimo se u petak 1. travnja u Gudovcu!

Sajam u Gudovcu, 2019.

Posted in .