Sve kreće od Vas!

Jučer, 9. ožujka 2023. okupili smo se u našem sjedištu u Rugvici kako bi ugostili i nagradili naših 16 mladih suradnika koji sudjeluju u ovogodišnjoj promo kampanji Bc Instituta.

Kampanja je već uvelike u tijeku, katalozi su otiskani i podijeljeni, TV i radio spotovi kukuruza i soje već se dulje vrijeme vrte na hrvatskim TV programima i radio stanicama. Naše billboarde pronaći ćete na 16 lokacija diljem „Lijepe Naše“. Svaki plakat je posebnom porukom prilagođen kraju u kojem se nalazi te s poljoprivrednikom koji dolazi iz tog podneblja.

Suradnja s OPG-ovcima izuzetno je važna za Bc Institut te za ispitivanje vrijednosti naših kultivara. Trenutno surađujemo s oko 200 poljoprivrednih proizvođača. Bili to niski rezultati u pokusu prouzročeni sušom ili rekordni poput onih iz 2020. godine s urodima preko 20 tona po hektaru, svaki dragocjeni podatak puno nam znači. Informacije koje dobivamo od poljoprivrednika i s pokusa naših hibrida i sorata u konačnici nam omogućuju da u ponudi za Vas imamo samo ono najbolje. Iznimno nam je stoga važno da Vam se zahvalimo na predanom radu te da Vam uz to pomognemo i u Vašoj promociji te promociji Vašeg poslovanja.

Suradnju nastavljamo i dalje, jedva čekamo da u punom jeku sezone posjetimo Vaša poljoprivredna gospodarstva. Potrudit ćemo se pronaći nove načine kako bismo naše odnose u budućnosti još više oplemenili i obogatili.

Zahvaljujemo Vam se što ste izdvojili svoje dragocjeno vrijeme te nas posjetili. Kako je bilo na druženju u Rugvici te na snimanju za ovogodišnju promo kampanju pogledajte u foto prilogu.

Arrow
Arrow
Slider
Posted in .