Božićni domjenak

U četvrtak, 22. prosinca 2022. održan je još jedan božićni domjenak djelatnika Bc Instituta. Nakon dvije godine epidemioloških ograničenja napokon smo se uspjeli okupiti svi na jednom mjestu. Naravno, izuzevši one koji su iz bilo kojih razloga bili spriječeni doći. Bio je to malo posebniji Božićni domjenak jer su se ovom prilikom dijelili i posebni pokloni povodom obilježavanja 125 godina postojanja Bc Instituta.

Čast da pozdravi okupljene imao je naš direktor marketinga dipl. ing. Đuro Lukić, ispričao je predsjednika Uprave gospodina Ivicu Ikića i člana Tomu Škoru zbog bolesti i prenio njihove pozdrave i dobre žele za blagdane. Gospodin Lukić dao je informacije o odličnim poslovnim rezultatima tvrtke ostvarenih u protekloj, vrlo zahtjevnoj i izazovnoj godini, osvrnuo se i na prošlost, sadašnjost i budućnost Bc Instituta. Zahvalio se svima na predanom radu i zaželio Sretan Božić svim prisutnima i sretnu i uspješnu novu godinu.

Tradicionalno, Bc Institut čestita i nagrađuje „jubilarce“, djelatnike Bc Instituta koji su sa nama 10, 15, 20, 25, 30, 35, 40, ali i 45 godina. Vjerovali ili ne ove godine obilježio se baš takav jubilej.

 

Prigodne poklone uz pripadajuće novčane nagrade 2022. godine primili su:

Za 15 godina rada u Bc Institutu: Nenad Stojanović, Ante Strunje, Jasminka Pavlić

Za 20 godina rada u Bc Institutu: Tihomir Branimir Ožeg, Mario Petek, Mirko Jukić, Damir Salopek

Za 25 godina rada u Bc Institutu: Damir Bedić

Za 35 godina rada u Bc Institutu: Milivoj Puž, Branko Đuriš, Anka Strinavić

Za 40 godina rada u Bc Institutu: Kata Golubić

Za 45 godina rada u Bc Institutu: Božena Kunić

Čestitke svima, posebno gđi. Boženi Kunić, nedostajat će nam. Nažalost po sve nas odlazi u zasluženu mirovinu!

Čestitali smo i nagradili naše jubilarce, ali i sve djelatnike, družili se svi zajedno, zabavili. Kako je to izgledalo pogledajte u fotogaleriji ispod.

Arrow
Arrow
Slider
Posted in .