Božićni domjenak

Već drugu godinu za redom, zbog poštivanja epidemioloških mjera, nismo bili u mogućnosti održati domjenak kakav priliči završetku kalendarske godine. Pogotovo ovakve izuzetno uspješne godine gdje smo ostvarili rast u skoro svakom pogledu poslovanja.

Skupilo nas se koliko je moglo, samo 20-ak nas iz upravne zgrade. Usprkos tome ovogodišnji uspješni rezultati neće ostati neproslavljeni. Kao zahvalu za predani trud te poticaj za daljnji rad i napredak, Uprava Bc Instituta napravila je fantastično iznenađenje. Svim djelatnicima Bc instituta osigurana je i isplaćena cjelovita 13-ta plaća. Predsjednik Uprave najavio je da će to biti praksa i u idućim godinama te jasno naznačio smjer u kojem Bc Institut nastoji ići.

Čestitke Upravi, u ovim izazovnim vremenima, to je hvale vrijedan potez i najljepši božićni poklon i čestitka.

Osim ovoj super vijesti prisustvovali smo još jednom značajnom događaju.

Naš nadaleko priznati selekcioner, donedavni voditelj Zavoda za kukuruz, otac PAJDAŠ-a i mnogih proslavljenih Bc hibrida (BC572, BC418B, BC4982 i BC5982… samo su neki od njih), naš dugogodišnji kolega, mentor i prijatelj mag. ing. Zdravko Kozić odradio je svoj posljednji radni dan u Bc Institutu. Naravno, Zdravko će još biti uz nas, nećemo mi njega tako lako zaboraviti, i kao znanstvenog djelatnika, ali i kao prijatelja. Trebat ćemo ga mi još i nadamo se da će nam se sa zadovoljstvom odazvati.

mag. ing. Zdravko Kozić

Po starom dobrom običaju, prije božićnih blagdana nagrađujemo i naše jubilarce, djelatnike s 10, 15, 20, 25, 30, 35 pa čak i 40 godina staža u Bc Institutu. Ovoga puta imali smo zadovoljstvo nagraditi 7 naših djelatnika. Prigodne poklone uz pripadajuće novčane nagrade primili su:

Za 10 godina rada u Bc Institutu:

Martina Horvat i Drago Karlić

Za 15 godina rada u Bc Institutu:

Gordana Kos i Zlatan Antolović

Za 20 godina rada u Bc Institutu:

Ivica Salopek i Vladimir Varga

Za 25 godina rada u Bc Institutu:

Smiljana Češković

Čestitke svima!

I za kraj cijeloj BC obitelji, kako iz Hrvatske tako i iz inozemstva, želimo puno zdravlja, sreće i blagostanja za predstojeće blagdane, ali i u novoj 2022. godini. Želimo Vam puno uspjeha u nadi da se u ovo vrijeme iduće godine svi zajedno vidimo, kako to i priliči jednoj obitelji kao što je ova naša, BC obitelj.

Odmorite se, opusti te se, izljubite svoje.. i vidimo se uskoro!

FOTOGALERIJA:
Arrow
Arrow
Slider
Posted in .