Bc Institut na 21. Međunarodnom poljoprivrednom sajmu u Gudovcu

Od 06. do 09. travnja 2018. održan je „21. Međunarodni poljoprivredni sajam“ u Gudovcu pokraj Bjelovara. Kao i prethodnih godina s veseljem smo se odazvali te predstavili kao izlagači.

Kako je ovo najveći poljoprivredni sajam u Republici Hrvatskoj, ovog smo se puta odlučili posebno iskazati te predstaviti puno noviteta i prirediti mnoga iznenađenja za posjetitelje.
Prvi novitet, mobilna poljoprivredna aplikacija „Bc Agronaut“, predstavljena je na jednosatnoj prezentaciji u Maloj dvorani (Paviljon br. 1). u 13:00 sati. Prezentacija je otvorena uvodnom riječi predsjednika Uprave Bc Instituta dr.sc. Ivice Ikića, nastavljena detaljnim izlaganjem direktora tvrtke Undabot, renomirane IT tvrtke iz Zagreba, našeg partnera u izradi aplikacije te zaokružena kratkim osvrtom na ovogodišnju ponudu Bc Instituta, direktora sjemenarstva, dipl. ing. Kristijana Puškarića.

Prezentaciji je nazočila i nekolicina novinara, reportera te brojni zainteresirani posjetitelji sajma. Iz prezentacije se dalo naslutiti da će ovaj revolucionarni novitet biti izuzetno koristan našim poljoprivrednicima te im omogućiti maksimalne prinose i maksimalne uštede u poljoprivrednoj proizvodnji.
Aplikacija će se od jeseni moći skinuti besplatno, bilo za apple (Apple store) ili android (Google play) uređaje.

Implementacijom moderne tehnologije, ali i njenim usavršavanjem, prilagodbi posebnostima naših polja, nastojimo biti predvodnik novog svjetskog trenda (Agro Teck-a) u ovom dijelu Europe.
Sukladno ovogodišnjem sloganu „Uz Bc Institut – Vi ste u prednosti“ misao vodilja u 2018. godini, ali i ubuduće nam je što više pomoći krajnjim korisnicima, odnosno poljoprivrednicima da ispune pa čak i premaše svoje ciljeve u poljoprivredno proizvodnji.

Na izložbenom prostoru u 2. Paviljonu posjetitelji su mogli zavrtititi „Kolo sreće“ te osvojiti vrijedne i korisne nagrade.
Izvan paviljona postavili smo i foto zid na kojem su se posjetitelji mogli uslikati i tako također osvojiti zanimljive nagrade.

U subotu 07. travnja ugostili smo udrugu „Šuška“ iz Osijeka, koja je cijeli dan s posjetiteljima izrađivala figurice od kukuruzne komušine. Nagrađivali smo kupce, bili im na usluzi za sva njihova pitanja, čak smo i dostavljali vreće kukuruza do njihovih automobila. 🙂 Uživali smo.

Želimo Vam uspješnu sjetvu te godinu bez neplaniranih problema. Veselimo se skorom ponovnom druženju.
Vaš Bc institut!

 
Arrow
Arrow
PlayPause
Shadow
Slider
Posted in .