Bc Institut na “Danima komunikacije” u Rovinju!

U hotelu Lone”, u razdoblju do 28. do 31. ožujka 2019. održavali su se Dani komunikacija” što je grad Rovinj učinilo svjetskim centrom komunikacijske industrije. Domaći i inozemni predavači imali su priliku diskutirati i iznijeti svoja znanja i iskustva o najnovijim trendovima i inovacijama u tržišnoj komunikaciji. Dani komunikacije pozicionirali su Hrvatsku na svjetsku komunikacijsku scenu čime je dobila na svojoj prepoznatljivosti.

Dio ove lijepe priče bio je i Bc Institut, d.d. koji je u prekrasnoj suradnji s razvojom agencijom Undabot d.o.o., prijavio svoju mobilnu aplikaciju Bc Agronaut za MIXX nagradu u kategoriji Best Mobile App – najbolja mobilna aplikacija u Republici Hrvatskoj.

MIXX natjecanje izrađeno je po međunarodnoj licenci IAB-a i u sklopu njega dodjeljuju se nagrade najboljim digitalnim kampanjama i digitalnim alatima/platformama u području tržišnih komunikacija. Kriteriji ocjenjivanja su kreativnost, strategija, izvedba i korištenje medija te postignuti rezultati.

Izuzetno smo ponosni na činjenicu da smo, kao jedan znanstveno-istraživački institut uvršteni u finale ovako prestižnog natjecanja i da je Bc Agronaut pozicioniran u prve četiri najbolje mobilne aplikacije na području Republike Hrvatske u 2019. godini. Ako napomenemo da se tijesna borba za laskavu titulu na kraju vodila s bankarskim i telekomunikacijskim gigantima te multinacionalnim proizvođačem piva, naš uspjeh ulaska u finale je još impresivniji i veći. To je samo dokaz da smo na pravom putu što nam daje vjetar u leđa da i dalje nastavimo u istom smjeru.

Ovom prilikom se zahvaljujemo našoj agenciji Undabot d.o.o. koja je sve naše želje, zamisli i prohtjeve realizirala. Bez njihovih sugestija i prijedloga Bc Agronaut ne bi bio ono što je danas – finalist MIXX nagrade.

Lansiranje Bc Agronaut-a bilo je uspješno i obilježava jedan novi početak. Struka je potvrdila i uvjerila se u kvalitetu naše mobilne aplikacije  Pozivamo da se uvjerite i Vi besplatnim preuzimanjem na Google Play ili iTunes-u.

Promo video naše mobilne aplikacije predstavljen na Danima komunikacije možete pogledati na liku, https://www.youtube.com/watch?v=LeY0CkHmMF8

Sudjelovanje Bc Instituta na Danima komunikacije možete pogledati u fotogaleriji ispod.

Arrow
Arrow
Posted in .