NASLOVNICA / ARHIVA VIJESTI / Bc Institut u emisiji Hrvatska za 5

Bc Institut u emisiji Hrvatska za 5

U petak 12. svibnja 2017. predsjednik Uprave Bc Instituta dr.sc. Ivica Ikić, gostovao je u emisiji Hrvatske radiotelevizije Hrvatska za 5, urednika Branimira Bilića.

Cilj emisije je promicanje i isticanje pozitivnih primjera ljudi i tvrtki koji svojim znanjem i radom doprinose lokalnoj, nacionalnoj i svjetskoj  zajednici.

Bc Institut uvršten je u emisiju kao jedan od svjetlih, pozitivnih primjera hrvatskog gospodarstva, primjer domaće tvrtke u privatnom vlasništvu, koja uspješno posluje već 120 godina i proizvodi hrvatsko sjeme, koje je osim na domaćem tržištu Republike Hrvatske prisutno na još 18 tržišta diljem svijeta.

Iskustvo i tradicija duga 120 godina te znanje naših stručnjaka oplemenjivača, čini nas ponosnima što za naše kupce stvaramo kvalitetne, visokorodne hibride kukuruza kao i  vrhunske sorte strnih žitarica.

Drago nam je da je rad Bc Instituta prepoznat i od strane struke, ali i od strane hrvatske javnosti i medija, što nas motivira da i u budućnosti ostanemo najbolji – za 5!

https://www.facebook.com/Hrvatskaza5/videos/1939934299617460/

 

Zahvaljujemo svim našim kupcima na vjernosti i povjerenju!

Privitci: